}

ΦΙΛΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ
Αθλητικα σετ Unisex
Προβολή φίλτρα
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
ΦΥΛΟ
iconModel_3

iconModel_4

iconModel_44

iconModel_5

iconModel_6

ΕΙΔΟΣΠροβολή περισσότερα
ΣΥΛΛΟΓΕΣ
Εικονίδια
ΧΡΩΜΑΤΑ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
Μεγεθη
ΣΥΝΘΕΣΗ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΕΣ

Γυναικείες δραστηριότητες
Στη Roly εστιάζουμε στο καλύτερο γυναικείο αθλητικό look.

Κάθε φορά είναι περισσότερα τα κορίτσια που ασχολούνται με αθλήματα που μέχρι τώρα ήταν αποκλειστικά των ανδρών. Καθώς επίσης κάθε φοράς είναι περισσότερα τα αθλήματα που ασχολούνται μαζί άτομα των δύο φύλλων. Οι ειδικοί λένε ότι η γυναίκα έχει τόσο μυϊκή ικανότητα όσο ένας άνδρας, και ταυτόχρονα, ο άνδρας δεν επιτυγχάνει την τεχνική που χαρακτηρίζει το γυναικείο φύλο.
Η ισότητα μεταξύ των φύλων είναι μία πραγματικότητα που κάνει αίσθηση σε κάποια αθλήματα. Ένα ξεκάθαρο παράδειγμα το έχουμε σε αθλήματα όπως η ιππασία, το ποδόσφαιρο ή το ποδόσφαιρο σάλας, το τένις, την κολύμβηση, και γιατί όχι, τον στίβο.
Η εξέλιξη δημιουργεί τάση μόδας

Οι καιροί αλλάζουν και μαζί τους η έννοια της άνεσης. Όταν πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ένα ύφασμα πρέπει να λάβουμε υπόψη την άνεση και την κίνηση. Η ευελιξία γίνεται πρωταγωνιστής στις τελευταίες αθλητικές κολεξιόν. Εκτός από τα αθλήματα εξαίρεση όπως το σκάκι, το οποίο το εξασκείς μόνο με το μυαλό, τα υπόλοιπα απαιτούν φινίρισμα της τελευταίας τεχνολογία για να διασφαλίσουν μία καλή φυσική απόδοση.

Δεν βλέπουμε πλέον λευκούς επιδέσμους στους αθλητές. Τώρα η μόδα τους κατασκευάζει χρωματιστούς, και όχι μόνο αυτό, η ταινία kinesiotaping ξεχωρίζει για τα έντονα χρώματά της αλλά επίσης στηρίζει τους μυς και τις αρθρώσεις του σώματός μας. Ένας φυσιοθεραπευτής σε ελαστική ταινία. Μία απόλυτη καινοτομία.

Από τον επίδεσμο στην ταινία Kinesiotaping. Από την ραφή στη συγκόλληση.

Οι καιροί αλλάζουν και τα unisex αθλητικά σύνολα εξελίσσονται. Στις μέρες μας, η γυναίκα και ο άνδρας, απαιτούν επίσης έναν εξοπλισμό με ανθεκτικά υλικά, μία αθλητική ενδυμασία που να ταιριάζει αναλογικά και αρμονικά. Για αυτό κατασκευάζουμε έναν unisex αθλητικό εξοπλισμό που προσαρμόζεται ιδανικά στο αθλητικό σώμα και ανάλογα συμμετρικά σε μία γυναίκα ή έναν άνδρα, και οι δύο αθλητές.
Η Roly βάζει μία ένωση στο αγαπημένο σου άθλημα.

Αθλητικα σετ Unisex

football
Outlet collection