}

ΦΙΛΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ
Μαγιο OUTLET -  ALL COLLECTIONS
Προβολή φίλτρα
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
ΦΥΛΟ
ΕΙΔΟΣ


Προβολή περισσότερα
ΣΥΛΛΟΓΕΣ
Προβολή περισσότερα
Εικονίδια
ΧΡΩΜΑΤΑ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
Μεγεθη
ΣΥΝΘΕΣΗ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΕΣ

Τα νέα της παραλίας

Το ανδρικό μαγιό περνάει από όλες τις πασαρέλες των μεγάλων μάρκων με γυαλιά ηλίου και σανδάλια. Έχει μείνει πίσω η εποχή στην οποία το ένδυμα έμενε σε δεύτερο πλάνο και το μαζεύαμε το βάθος της ντουλάπας έως το επόμενο καλοκαίρι. Ένα ένδυμα που άλλαζε με άλλο μόνο όταν έφτανε ο καιρός που είχε φθαρεί πάρα πολύ, λόγω της μικρής σημασίας που έδινε το ανδρικό φύλο στο στυλ και τις τάσεις μόδα κάθε χρόνο. Ο σημερινός άντρας φροντίζει το σώμα και την εικόνα του. Ενδιαφέρεται να ντύνεται cool και με την τελευταία λέξη της μόδας, όλο το χρόνο και σε κάθε περίσταση. Τα μαγαζιά ντύνουν τις ανδρικές κούκλες με τα καλύτερα ενδύματα, εσώρουχα, παραλίας ή καθημερινά, για να προσελκύσουν τον σύγχρονο άντρα.


Λειτουργικά μοντέλα

δεν γίνεται να αφήσουμε εκτός την αποτελεσματικότητα του κάθε σχεδίου, μιας και η τάση μόδας δίνει έμφαση στα ελαφριά και λειτουργικά μοντέλα. Επίσης, πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι δεν ταιριάζει σε όλους μας το ίδιο μαγιό. Έτσι όταν έρθει η ώρα να επιλέξουμε ένα από αυτά, πρέπει να δούμε ποιο προσαρμόζεται καλύτερα στο σώμα μας και τις κινήσεις μας.

Κάποια μοντέλα είναι λεπτά και κοντά, αυτά που συνήθως ονομάζουμε το κλασσικό στυλ. Άλλα ακόμα πιο κοντά, είναι ιδανικά για την κολύμβηση στην πισίνα ή τη θάλασσα. Αν έχουμε ένα ωραίο σώμα και θέλουμε να το δείξουμε, μπορούμε να τολμήσουμε με αυτά που είναι τύπου μπόξερ. Υπάρχουν άλλα που είναι βασικά και απαραίτητα αν πάμε να φάμε σε ένα εστιατόριο δίπλα στη θάλασσα, μία κλασσική γραμμή και πιο κομψή.

Στη Roly δημιουργούμε σχέδια για κάθε περίσταση.

Outlet μαγιο

Outlet collection
0 0 0 0 0