}

ΦΙΛΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ
Φουστα OUTLET -  ALL COLLECTIONS
Προβολή φίλτρα
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
ΦΥΛΟ
ΕΙΔΟΣ


Προβολή περισσότερα
ΣΥΛΛΟΓΕΣ
Προβολή περισσότερα
Εικονίδια
ΧΡΩΜΑΤΑ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
Μεγεθη
ΣΥΝΘΕΣΗ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΕΣ

Μέγιστη άνεση

Η φροντίδα σας δεν είναι ένα καπρίτσιο. Η φροντίδα σας είναι μία ανάγκη, και να βρείτε το άθλημα που το απολαμβάνετε ενόσω φροντίζετε το σώμα και το πνεύμα σας, είναι ένα προνόμιο που σας διασφαλίζει υγεία και ευημερία. Οι αθλητικές φούστες χαρίζουν μέγιστη άνεση για καλύτερα αποτελέσματα στις καθημερινές προπονήσεις μας. Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία δραστηριότητα επιλέγετε. Στη Roly τα μπλέκουμε όλα για να βρείτε άνεση, δυναμισμό και ομορφιά.


Ποιοτικά υφάσματα

Οι ευλύγιστες ίνες έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να απορροφούν λιγότερο ιδρώτα και να προσαρμόζονται ιδανικό στο σώμα. Ένα ποιοτικό νήμα που μας επιτρέπει να πραγματοποιήσουμε μία φυσική δραστηριότητα, με ένταση και ποιότητα.

Οι πιο σύγχρονες προτάσεις με ιδανικές φούστες για να την αγαπημένη σας γυμναστική στο σχολείο, το γυμναστήριο, το στίβο ή το γήπεδο του τένις. Δεν έχει σημασία το μέρος που επιλέγετε, σημασία έχει το μοντέλο. Το αθλητικό look είναι και θα συνεχίσει να είναι τάση μόδας. Τα τεχνικά υφάσματα συνδυάζονται με πρακτικά αθλητικά παπούτσια και άνετα και κομψά αξεσουάρ.


Ένα άνετο και λειτουργικό μοντέλο

Δεν είναι το ίδιο οι πολεμικές τέχνες, το τρέξιμο, το τένις ή το ποδήλατο. Κάθε άθλημα χρειάζεται ένα ένδυμα που να προσαρμόζεται ιδανικά στην κατηγορία της άσκησης που επιλέγουμε. Επίσης, πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι η αισθητική είναι σημαντική. Η επιλογή μίας αθλητικής φούστας σύμφωνα με τη φυσική σας απόδοση είναι η καλύτερη επιλογή.

Outlet φουστα

Outlet collection