}

ΦΙΛΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ
Φορμες Unisex
Προβολή φίλτρα
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
ΦΥΛΟ
iconModel_3

iconModel_4

iconModel_44

iconModel_5

iconModel_6

ΕΙΔΟΣΠροβολή περισσότερα
ΣΥΛΛΟΓΕΣ
Εικονίδια
ΧΡΩΜΑΤΑ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
Μεγεθη
ΣΥΝΘΕΣΗ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΕΣ

Φορμες Unisex

Οι διάφορες λειτουργίες είναι ανάλογα με τις ανάγκες σας
Στη Roly δημιουργούμε σχέδια με φόρμες για όλες τις προτιμήσεις και τις ανάγκες.

Αυτή μορφή στην επίδοση των ενδυμάτων δεν τη συναντάμε μόνο σε ευαίσθητα τμήματα αποκλειστικά στην παραγωγή ή των πώληση των αθλητικών ενδυμάτων. Τα μεγάλα καταστήματα τα εκθέτουν στα πιο ελκυστικά ράφια τους. Και το κίνητρο είναι ξεκάθαρο: η φόρμα έχει κυριαρχήσει στο δρόμο. Ο άνδρας και η γυναίκα της πόλης εκτιμούν το styling και την άνεση χωρίς να παραμελούν τη φροντίδα τους σώματός τους. Αυτά τα τρία κίνητρα δημιούργησαν το Athleisure. Και θα μείνει μαζί μας για αρκετό καιρό.

Πες μου τι κάνεις και θα σου πως τι χρειάζεσαι

Όπως θα μείνει για πάντα το φούτερ, η μπλούζα με τιράντες, το παντελόνι με λάστιχο στη μέση, η αθλητική ζακέτα και τα παπούτσια. Για αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία.

Άνετα, τολμηρά, εφαρμοστά, φαρδιά, με ή χωρίς φερμουάρ. Unisex ή μόνο για τη γυναίκα ή τον άνδρα. Υπάρχουν για κάθε περίσταση: παντελόνια με ελαστικά μέρη στους αστραγάλους, με κορδόνια για να εφαρμόζονται στη μέρη, που αναπνέουν, με ή χωρίς τσέπες και μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Οι πιο τολμηροί και τολμηρές επίσης χρησιμοποιούν τη φόρμα για τη yoga ή τη δουλειά. Χρησιμοποιούν τα παντελόνια jogger, τύπου yoga, με κάποιο πιο εκλεπτυσμένο συνδυασμό.

Γιατί στη Roly γνωρίζουμε ότι όλα συνδυάζονται. Εξαρτάται μόνο από εσάς. Μια ζακέτα φόρμα με φερμουάρ και ένα κολάν μπορεί να είναι το ιδανικό σύνολο; Φορέστε τα παπούτσια τύπου vans ή converse και βγείτε στο δρόμο να καταβροχθίσετε τον κόσμο.