}

ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ!!!

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε εφαρμογές που έχουμε διαθέσιμες τόσο στο Google Play, για τηλέφωνα και τάμπλετ Android όπως στο App Store της Apple για τηλέφωνα iPhone και τάμπλετ iPad. Ρίξτε μία ματιά για να δείτε αν σας ενδιαφέρει κάποια.

Roly M-Commerce

Αυτή η εφαρμογή σας επιτρέπει να συμβουλευτείτε τον πλήρη κατάλογο της μάρκας και να αγοράσετε οποιοδήποτε προϊόν, θα έχετε πρόσβαση στο απόθεμα σε πραγματικό χρόνο τόσο για μεγάλες αγορές αλλά και για πιο μικρές αγορές (η λειτουργία της αγοράς απαιτεί να είστε πελάτης της Roly).

Η εφαρμογή παρουσιάζει τις κολεξιόν της μάρκας ανά κατηγορίες (Casual καλοκαίρι, χειμώνας, ρούχα εργασίας, αθλητικά, σχολικά, αξεσουάρ, κλπ.) και προσφέρει τη δυνατότητα να συμβουλευτείτε τα προϊόντα σας ανάλογα με τα κριτήρια που απαιτούν τα έργα σας. Για παράδειγμα, σας επιτρέπει να συμβουλευτείτε όλα τα προϊόντα ενός συγκεκριμένου χρώματος, είδος ενδύματος ή σύνθεσης.

Roly AR 2015

Ζήστε την εμπειρία της επαυξημένης πραγματικότητας με την Roly!

Ανοίξτε αυτή την εφαρμογή και εστιάστε στο εξώφυλλο του καταλόγου μας και η μασκότ μας θα σας καθοδηγήσει στις τρέχουσες κολεξιόν μας και, αν ακόμα δεν το έχετε, κατεβάστε το από το www.roly.eu/2015.

Roly AR 2014

Ζήστε την εμπειρία της επαυξημένης πραγματικότητας με την Roly!

Ανοίξτε αυτή την εφαρμογή και εστιάστε στο εξώφυλλο του καταλόγου μας και η μασκότ μας θα σας καθοδηγήσει στις τρέχουσες κολεξιόν μας και, αν ακόμα δεν το έχετε, κατεβάστε το από το www.roly.eu