ΦΙΛΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ
Για παιδιά Πολο μπλουζακι
Προβολή φίλτρα
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
ΦΥΛΟ
ΕΙΔΟΣ
Προβολή περισσότερα
ΣΥΛΛΟΓΕΣ
Εικονίδια
ΧΡΩΜΑΤΑ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
Μεγεθη
ΣΥΝΘΕΣΗ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΕΣ

Το κλασσικό ποτέ δεν αποτυχαίνει
Αυτό το ένδυμα που ταξιδεύει στη στενή γραμμή που πάει από το επίσημο στο χαλαρό, βρίσκοντας την ιδανική ισορροπία, πετυχαίνει πάντα για να ξεχωρίσει άψογο. Στη Roly μας αρέσουν όλα τα σχέδια και τα χρώματα των πόλο. Ίσως επειδή μας αρέσουν τόσο, δίνουμε μεγάλη προσοχή στο σχέδιο και την ποιότητα του υλικούς με το οποίο τα κατασκευάζουμε.

Το όνο προέρχεται από ένα άθλημα με ομάδες τζόκεϊ πάνω σε άλογο με σκοπό να βάλουν τη μπάλα στο αντίπαλο τέρμα. Αυτό που βάζει τα περισσότερα γκολ, όπως το ποδόσφαιρο κερδίζει. Αυτό το παιχνίδι απαιτεί μεγάλη άνεση, από εκεί σχεδιάστηκαν τα πόλο ως μέρος της επίσημης στολής. Ο χειρισμός του αλόγου με ένα χέρι και με το άλλο τη μπάλα δεν είναι εύκολο, έτσι τα ενδύματα που φοράει ένας τζόκεϊ πρέπει να του χαρίζουν ελευθερία σε όλες τις κινήσεις του.

Μία μεγάλη σύνδεση με τα ομαδικά παιχνίδια

Αλλά δεν σταμάτησαν όλα σε αυτό το άθλημα. Από τότε που ο René Lacoste μετέτρεψε το πόλο στο πιο διάσημο ένδυμά του έγινε μία βασική μπλούζα του τένις, του ράγκμπι και του γκολφ και συμμετείχε σε όλες τις πασαρέλες της μόδας.

Γιατί στη Roly συμφωνούμε πολύ με τη φράση της Lacoste «Προσπαθώ όλη μου τη ζωή».

Πολο μπλουζακι