ΦΙΛΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ
Μπλουζακι OUTLET -  ALL COLLECTIONS
Προβολή φίλτρα
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
ΦΥΛΟ
ΕΙΔΟΣ
Προβολή περισσότερα
ΣΥΛΛΟΓΕΣ
Προβολή περισσότερα
Εικονίδια
ΧΡΩΜΑΤΑ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
Μεγεθη
ΣΥΝΘΕΣΗ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΕΣ

Κλείστε τα μάτια και φανταστείτε μία μπλούζα. Στη Roly σας προσφέρουμε το χρώμα, το σχέδιο, την τιμή και την ποιότητα που επιθυμείτε. Γιατί εργαζόμαστε σκληρά ώστε κάθε μέρα της ζωής σας να φοράτε τόσο διαφορετικά look όπως τα συναισθήματά σας.
Άνετα, τολμηρά κοντομάνικα ή με τιράντες, μακριά ή κοντά, στενά ή φαρδιά. Υπάρχουν διάφορες εκδοχές με μονόχρωμες μπλούζες, αλλά όλες είναι ειδικά σχεδιασμένες και για ικανοποιούν τις επιθυμίες σας.

Οι δρόμοι της μόδας είναι αδιάψευστοι και η γλώσσα της μία ανοιχτή φιλοσοφία για όλα τα look. Αυτό το ένδυμα είναι το αποτέλεσμα των προσευχών κάθε χρόνου. Για αυτό στη Roly είναι ο πρωταγωνιστής σε όλες τις σεζόν.

Οι τάσεις αλλάζουν αλλά και οι ανάγκες. Οι μόδες επιστρέφουν.

Φέτος οι πασαρέλες παρουσιάζουν μπλούζες για τον ακτιβισμό και οι μεγάλες μάρκες τις προσφέρουν σαν τις κορυφαίες που κάνουν το γύρο του κόσμου. Η κοινωνία κινητοποιείται με φράσεις που αποτυπώνονται σε μπλούζες διαφημιστικές. Άνδρες, γυναίκες και παιδιά έχουν στα βασικά τους ενδύματα ακτιβιστικά μηνύματα και οι μεγάλες μάρκες χαρίζουν τα κέρδη των πωλήσεων τους.

Στη Roly γνωρίζουμε καλά τις ανάγκες και μας αρέσουν τα μοντέρνα και trendy ρούχα. Ευτυχώς, η μόδα πάντα μας βοηθάει. Γιατί οι μπλούζες μας έχουν δημιουργηθεί με ποιότητα, μαζί με ποικιλία χρωμάτων και μοντέρνων σχεδίων. Οι κολεξιόν μας «insider» είναι έτοιμες για να δεχτούν οποιαδήποτε νέα τάση, είτε είναι ακτιβιστική ή εμπορική, (όπως η τυπική της Coca-Cola), αυτή που δείχνει απόλυτα grunge ή έχει στηρίζει τον καρκίνο του στήθους ή το φεμινισμό.

Και ποια είναι η δική σας τάση;

Outlet μπλουζακι

Outlet collection