ΦΙΛΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ
Αδιαβροχο
Προβολή φίλτρα
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
ΦΥΛΟ
ΕΙΔΟΣ
Προβολή περισσότερα
ΣΥΛΛΟΓΕΣ
Εικονίδια
ΧΡΩΜΑΤΑ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
Μεγεθη
ΣΥΝΘΕΣΗ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΕΣ

Οι μεγάλοι μας σύμμαχοι

Με την άφιξη των βροχών η Roly ντύνεται αδιάβροχα, και καλωσορίζουμε με τέσσερις σταγόνες ή με την κλασσική καλοκαιρινή καταιγίδα. Κατάλληλο για κάθε βροχόπτωση, το αδιάβροχο μπαίνει στη ντουλάπα μας, αντιστέκεται στο νερό και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, με στυλ και λειτουργικότητα.


Ένα βασικό που δεν πρέπει να λείπει

Όπως και οι σύντροφοί σας στο δρόμο τα «γαλοτσάκια» το αδιάβροχο μετατρέπεται σε ένα απαραίτητο κομμάτι που πρέπει να έχουμε πάντα μαζί μας. Ευτυχώς, τα στυλ εξελίσσονται και η μόδα έχει μετατραπεί ένα από τα σημαντικά στοιχήματα των σχεδιαστών, που παρουσιάζουν τα νέα μοντέλα τους στις πασαρέλες, συνδυάζοντας μακριά φορέματα και χτυπητά κοσμήματα για το βράδυ, ή με μακρύ πουλόβερ και γαλοτσάκια για το πρωί.


Λειτουργικά σχέδια

Διαφορετικές προτάσεις για κάθε στιγμή. Με έντονα χρώματα όπως το κλασσικό σκούρο μπλε σε έντονο κίτρινο, ή τα πιο διακριτικά όπως το γκρι και το μαύρο. Χαρούμενα και πρακτικά και, φυσικά, με κουκούλα. Ιδανικά για να πάτε για ψώνια ένα συννεφιασμένο πρωινό, ή να βγάλετε μία βόλτα το σκύλο σας ένα βροχερό απόγευμα του Αυγούστου, ή να βγείτε για δείπνο ένα κρύο βράδυ του Ιανουαρίου. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τα αδιάβροχα ειδικά σχεδιασμένα για αθλήματα των ιστίων. Με ρυθμιζόμενα κορδόνια και χωρίς αυτά, με κουκούλα πάντα έτοιμη ή διπλωμένη, όλα είναι ανθεκτικά στο νερό και τον αέρα. Και επίσης είναι στη μόδα, τι άλλο μπορούμε να ζητήσουμε;

Αδιαβροχο