ΦΙΛΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ
Βερμουδα Ανδρικο
Προβολή φίλτρα
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
ΦΥΛΟ
iconModel_3

iconModel_4

iconModel_44

iconModel_5

iconModel_6

ΕΙΔΟΣ
Προβολή περισσότερα
ΣΥΛΛΟΓΕΣ
Εικονίδια
ΧΡΩΜΑΤΑ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
Μεγεθη
ΣΥΝΘΕΣΗ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΕΣ

Μία βερμούδα για κάθε στυλ
Έχουν μείνει πίσω εκείνα τα κοντά παντελόνια με ίσια γραμμή που έντυνε τον άνδρα για πολλά χρόνια. Όπως έχει μείνει πίσω ό άνδρας που δεν ντυνόταν με την τελευταία λέξη της μόδας. Σήμερα είναι ένα από τα μεγάλα ενδιαφέροντα του άνδρα να συμβαδίζει με την μόδα. Ένας κομψός άνδρας, ο οποίος πηγαίνει σε κέντρα αισθητικής, σαρώνει τα γυμναστήρια και κοιτάζεται στον καθρέπτη προτού βγει από το σπίτι.

Ένα στυλ για κάθε άνδρα

Όταν έφτασαν τα κοντά ανδρικά παντελόνια, τα χρησιμοποιούσαν μόνο για συγκεκριμένες περιπτώσεις. Αυτό το ένδυμα ήταν αποκλειστικά για τα μαθήματα τένις ή μπάντμιντον. Μόλις τελείωνε το μάθημα, επέστρεφε στη γωνία της ντουλάπας μέχρι το επόμενο μάθημα.

Μετά έφτασε το κοντό μονόχρωμο παντελόνι και έμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά μετά από αυτό μία εισβολή από διαφορετικά μοντέλα έφτασε στον κόσμο της μόδας του άνδρα και το αντικατέστησαν αφήνοντάς το στην άκρη μέχρι να ξαναέρθει στη μόδα.

Ο σημερινός άνδρας αντιμετωπίζει κάθε μέρα μία τεράστια ποικιλία αποφάσεων προτού επιλέξει το κατάλληλο κοντό παντελόνι για το ραντεβού του: Το χρώμα, το ύφασμα και τη γραμμή. Μόλις πάρει την απόφαση και με το ένδυμα στο χέρι, πρέπει να μάθει αν ήταν η σωστή επιλογή όταν δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο σύντροφό της ντουλάπας: τα παπούτσια. Αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

Στη Roly δημιουργούμε κοντά παντελόνια για κάθε ανδρικό στυλ.

Βερμουδα Ανδρικο