ΦΙΛΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ
Αθλητικα σετ Ανδρικο
Προβολή φίλτρα
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
ΦΥΛΟ
iconModel_3

iconModel_4

iconModel_44

iconModel_5

iconModel_6

ΕΙΔΟΣ
Προβολή περισσότερα
ΣΥΛΛΟΓΕΣ
Εικονίδια
ΧΡΩΜΑΤΑ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
Μεγεθη
ΣΥΝΘΕΣΗ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΕΣ

Νέα γενιά
Σχολαστικότητα, έλεγχος και ευκινησία είναι οι βάσεις των νέων αθλητικών συνόλων για τον άνδρα στη Roly.

Έχουμε επιλέξει τα νέα μας μοντέλα χρησιμοποιώντας, αποκλειστικά, στυλ και σχέδια της τελευταία γενιάς.

Κάθε φορά είμαστε περισσότεροι παραγωγοί που απαιτούμε την καλύτερη ποιότητα στα προϊόντα μας. Στην άθληση , είναι απαραίτητο να είσαι ενημερωμένος. Ο συναγωνισμός απαιτεί πολύ μεγάλη προσπάθεια. Η ακρίβεια και η άνεση είναι κλειδιά τη στιγμή που πραγματοποιείται μία ελίτ γυμναστική.

Οι φυσικές δραστηριότητες όπως το ποδόσφαιρο απαιτούν αρκετή φυσική αντοχή. Αλλά δεν είναι ο μοναδικός παράγοντα που βοηθάει την εξάσκηση. Πρέπει, επίσης, να λάβουμε υπόψη το ένδυμα που χρησιμοποιούμε.

Κάθε πρόοδος είναι ένα βήμα προς το στόχο

Όπως δεν προσφέρουν το ίδιο αποτέλεσμα όλες οι ασκήσεις σε όλους τους ανθρώπους, το ίδιο συμβαίνει με τα αθλητικά ρούχα. Είναι σημαντικό να βρούμε το μοντέλο παπουτσιών, το κοντό παντελόνι, τη μπλούζα, ακόμα και τις κάλτσες που προσαρμόζονται φυσικά σε εμάς.

Τα αθλητικά ρούχα γίνονται το δεύτερο δέρμα μας, απορροφούν τον ιδρώτα, προσαρμόζονται σε όλες τις κινήσεις που πραγματοποιούμε. Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα χαρακτηριστικά, ως κατασκευαστές, έχουμε ως στόχο το άτομο που χρησιμοποιεί τα αθλητικά ενδύματά μας να νιώθει άνετα και στεγνό χειμώνα και καλοκαίρι.

Στα προπονητικά κέντρα ετοιμάζουν αθλητές, στη Roly πιστεύουμε στο δέρμα του αθλητή.

Αθλητικα σετ Ανδρικο