ΦΙΛΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ
Πετσέτα Unisex
Προβολή φίλτρα
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
ΦΥΛΟ
iconModel_3

iconModel_4

iconModel_44

iconModel_5

iconModel_6

ΕΙΔΟΣ
Προβολή περισσότερα
ΣΥΛΛΟΓΕΣ
Εικονίδια
ΧΡΩΜΑΤΑ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
Μεγεθη
ΣΥΝΘΕΣΗ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΕΣ

Το ιδανικό αξεσουάρ

Αρχίζει να ηχεί η μουσική, το υλικό που μπορεί να χρειάζεστε είναι έτοιμο, το νερό της πισίνας έχει μία θερμοκρασία που σας ευχαριστεί και σκέφτεστε μόνο να αρχίσετε τα μαθήματα χορού στο νερό. Έχετε αγοράσει ένα μαγιό ανθεκτικό στο χλώριο, που σας συμβούλεψαν στο κατάστημα όταν είπατε ότι θα αρχίσετε να κάνετε κάποιο άθλημα κολύμβησης. Αλλά ξεχάσατε την πετσέτα. Εκείνη τη στιγμή η μουσική σταμάτησε και πρέπει να σκουπιστείτε. Κατά τύχη, είναι πολλά τα κολυμβητήρια με κλειστές πισίνες που έχουν ήδη έτοιμες πετσέτες unisex για αυτές τις περιστάσεις. Για αυτό το στη Roly πάντα λέμε ότι είναι ένα αναγκαίο αξεσουάρ που πρέπει να έχουμε όλοι στο σακίδιο όταν πάμε στο κολυμβητήριο ή για οποιοδήποτε άθλημα στο νερό.

Το ίδιο συμβαίνει όταν θέλουμε να περάσουμε μία μέρα στην παραλία, στη λίμνη ή το ποτάμι. Το λέει και το τραγούδι < no="" te="" olvides="" la="" toalla="" cuando="" vayas="" a="" la="" playa="">>.


Επιλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο

Απορροφητικά, τολμηρά, πρωτότυπα, μεγάλα και μικρά, χαρούμενα ή σοβαρά..., έχουν γίνει ένα απαραίτητο αξεσουάρ. Για αυτό δίνουμε μεγάλη σημασία στο σχέδιο και την ποιότητά τους. Η ποικιλία των χρωμάτων με τα οποία τα παράγουμε σας επιτρέπει να φοράτε σανδάλια ασορτί, ή το μπικίνι. Τώρα μόνο πρέπει να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο και να το έχετε πάντα έτοιμο στη τσάντα παραλίας ή της γυμναστικής.

Πετσέτα Unisex