ΦΙΛΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ
Τσαντα OUTLET -  ALL COLLECTIONS
Προβολή φίλτρα
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
ΦΥΛΟ
ΕΙΔΟΣ
Προβολή περισσότερα
ΣΥΛΛΟΓΕΣ
Προβολή περισσότερα
Εικονίδια
ΧΡΩΜΑΤΑ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
Μεγεθη
ΣΥΝΘΕΣΗ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΕΣ

Διάφορα μοντέλα

Υπάρχει μία άπειρη ποικιλία τσαντών, στην αγορά, για τη μεταφορά αντικειμένων, ρούχων, φαγητού, ακόμα και κατοικίδιων ζώων. Ανάλογα το μέγεθος και τα αντικείμενα χρησιμοποιούμε ένα καθορισμένο μοντέλο.

Είναι άνετε, προσφέρουν αρκετό χώρο για την τοποθέτηση ρούχων, φαγητού και αξεσουάρ. Επίσης, είναι αρκετά ανθεκτικά. Αν, κάθε φορά, που επιλέγαμε να αγοράσουμε μία, ελέγχαμε ότι πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις, η αγορά μας θα ήταν μία επιτυχία.

Βρίσκουμε σακίδια πλάτης, τσάντες ταξιδιού, αθλητικές, βαλίτσες, πορτοφόλια και καρτοθήκες. Με το ύφασμα συμβαίνει το ίδιο, κάποια είναι από δέρμα και άλλα από ύφασμα. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία διαφορετικών μοντέλων που παράγονται, είναι εύκολο να βρείτε ένα σχέδιο που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες μας.


Αθλητικές

Κάθε φορά που πάμε για γυμναστική τις χρειαζόμαστε για να κουβαλήσουμε τα αθλητικά μας ρούχα, παπούτσια, το μπουκάλι νερού ή ένα ισοτονικό ρόφημα και την πετσέτα. Αν επιλέξουμε να λουστούμε στο γυμναστήριο, επίσης κουβαλάμε ένα νεσεσέρ με το αφρόλουτρο και το σαμπουάν, εκτός από τις σαγιονάρες. Το βάρος είναι αρκετό και τη θέλουμε να είναι ανθεκτική και εργονομική, επίσης, να έχει αρκετές τσέπες γιατί μέσα μπορούμε να τα έχουμε όλα πολύ καλά οργανωμένα.

Στη Roly δημιουργούμε αθλητικές τσάντες για να έχουμε μέγιστη άνεση, χωρίς να ξεχάσουμε το στυλ. Μία μεγάλη γκάμα υψηλής ποιότητας όπως οι σκληρές προπονήσεις σας. Διάφορα μεγέθη και στυλ, όπου μπορείτε να μεταφέρετε τα προσωπικά σας αντικείμενα και αξεσουάρ χωρίς να ανησυχείτε.

Outlet τσαντα

Outlet collection