ΦΙΛΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ
Υψηλή ορατότητα OUTLET -  ALL COLLECTIONS
Προβολή φίλτρα
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
ΦΥΛΟ
ΕΙΔΟΣ
Προβολή περισσότερα
ΣΥΛΛΟΓΕΣ
Προβολή περισσότερα
Εικονίδια
ΧΡΩΜΑΤΑ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
Μεγεθη
ΣΥΝΘΕΣΗ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΕΣ

Outlet υψηλή ορατότητα

Δεν υπάρχουν προϊόντα για την επιλεγόμενη κατηγορία.

Ίσως σας ενδιαφέρουν περισσότερο τα εξής:Υποδεικνύουν στη θέση σας

Έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για να υποδεικνύουν, κάθε στιγμή, τη θέση του χειριστή και έτσι να εμποδίζουν καταστάσεις που ενέχουν κινδύνους ατυχημάτων ή θανάτου. Αυτό το είδος ενδυμάτων, επιτρέπει την κίνηση εντός της ζώνης εργασίας που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να αλλάξει επικίνδυνα. Γιλέκα, παντελόνια, μπλούζες, τζάκετ, παρκά και πόλο. Είναι όλα μία αποκλειστική γκάμα ενδυμάτων που σας επιτρέπουν να δουλέψετε με ασφάλεια.

Η ασφάλεια και η άνεση σας βοηθούν για να δημιουργήσετε τα πιο ασφαλή και άνετα σύνολα εργασίας της αγοράς.


Προστασία τη μέρα και το βράδυ

Τα ενδύματα που σας επιτρέπουν να είστε απόλυτα ορατοί τη στιγμή που χρειάζεται για να μειωθούν οι κίνδυνοι στην εργασία όταν η ορατότητα είναι χαμηλή. Επιτρέπουν στον εργαζόμενο να μπορεί να πραγματοποιήσει την εργασία του, σε καλές συνθήκες ασφάλειας και η ασφάλεια είναι το πιο σημαντικό για τον εργαζόμενο. Επίσης, ένα άτομο που, κάθε μέρα, πραγματοποιεί τη δουλειά του εκτός κινδύνων έχει ικανοποιητική απόδοση. Σύμφωνα με το νόμο οι εταιρείες πρέπει να παρέχουν στο προσωπικό τους ενδυμασία εργασίας κατάλληλη στις συνθήκες εργασίας, ενδιαφερόμενοι πάντα για την ασφάλεια των εργαζομένων της.


Εμποδίζουν ατυχήματα

Οι εργαζόμενοι πρέπει να είναι πάντα ορατοί σε κάθε στιγμή και περίσταση. Ημέρα και βράδυ. Μόνο έτσι αποφεύγονται οι πιθανοί κίνδυνοι. Στη Roly είμαστε ειδική στην ενδυμασία υψηλής ορατότητας. Άνετος εξοπλισμός, σχεδιασμένος για όλες τις εποχές του χρόνου. Πρακτικά μοντέλα που προσαρμόζονται σε κάθε τύπο εργασίας. Ενδύματα που προστατεύουν από το κρύο και απομονώνουν τη ζέστη. Με κουκούλες, με τσέπες που σας επιτρέπουν να βάλετε μικρά προσωπικά αντικείμενα που δεν μπορείτε να έχετε στα χέρια. Παντελόνια με υφάσματα που διαπνέουν και αερίζονται για τη διευκόλυνση των εξωτερικών εργασιών. Με λάστιχο στη μέση για να κινείστε ελεύθερα.

Στη Roly όλα τα ενδύματά μας πληρούν τις πιστοποιήσεις σηματοδότησης για υψηλή ορατότητα που περιλαμβάνουν τις προϋποθέσεις του κανονισμού UNE-EN ISO 20471