ΦΙΛΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ
Αθλητικα σετ
Προβολή φίλτρα
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
ΦΥΛΟ
ΕΙΔΟΣ
Προβολή περισσότερα
ΣΥΛΛΟΓΕΣ
Εικονίδια
ΧΡΩΜΑΤΑ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
Μεγεθη
ΣΥΝΘΕΣΗ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΕΣ

Άνεση
Η άνεση είναι το στοίχημα για να θριαμβεύσετε σε ένα άθλημα. Στη Roly γνωρίζουμε ότι ένα αθλητικό σύνολο με τα κατάλληλα χαρακτηριστικά για έναν αγώνα, βοηθάει προς την απόκτηση της επιτυχίας. Για αυτό χρησιμοποιούμε όλους τους απαραίτητους πόρους για τη δημιουργία του καλύτερου υφάσματος. Γιατί μόνο με την καλύτερη ποιότητα μπορεί να γίνει μία προπόνηση που θα ταιριάζει καλύτερα στο κάθε άτομο και την κάθε άσκηση.

Λειτουργικότητα

Κατασκευάζουμε ελαφριά παντελόνια και μπλούζες που εφαρμόζουν στο σώμα σας, παρέχοντας τη μέγιστη αίσθηση άνεσης. Υφάσματα επιλεγμένα λαμβάνοντας υπόψη τη λειτουργικότητα. Κάθε άθλημα απαιτεί ένα ένδυμα που προσαρμόζεται στο είδος της κίνησης που θα πραγματοποιήσουμε. Σε αυτή την περίπτωση, τα σύνολα, είναι σχεδιασμένα για την άσκηση αθλημάτων όπως το ποδόσφαιρο σάλας.

Αντοχή

Το ποδόσφαιρο σάλας, επίσης ονομάζεται futsal, χαρακτηρίζεται από την ταχύτητα και την ακρίβεια στο παιχνίδι. Παίζεται σε μία σκληρή επιφάνεια, για αυτό δεν χρειάζονται παπούτσια με τακάκια, αλλά με παπούτσια με σόλα από ελαστικό υλικό. Λόγω του είδους της άσκησης έχει σημασία η διαπνοή και αντοχή του υφάσματος, αν κάτι ξεχωρίζει σε αυτό το είδος αγώνα είναι η συνεχόμενη κίνηση που πραγματοποιούν τόσο οι παίκτες όσο και η μπάλα. Αυτός ο τύπος παιχνιδιού απαιτεί μεγάλη φυσική ικανότητα από την πλευρά των παικτών και μέγιστη ποιότητα στο αθλητικό σύνολό τους.

Έτσι στη Roly χρησιμοποιούμε ειδικούς για όλα τα αθλήματα. Γιατί η νικήτρια ομάδα ποδοσφαίρου είναι μία ομάδα ικανοποιημένη από τον κατασκευαστή της.

Αθλητικα σετ