ΦΙΛΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ
Leggins
Προβολή φίλτρα
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
ΦΥΛΟ
ΕΙΔΟΣ
Προβολή περισσότερα
ΣΥΛΛΟΓΕΣ
Εικονίδια
ΧΡΩΜΑΤΑ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
Μεγεθη
ΣΥΝΘΕΣΗ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΕΣ

Τα αθλητικά υφάσματα είναι πάντα άνετα

Για αυτό έχουν μετατραπεί σε ένα βασικό και απαραίτητο στοιχείο στη ντουλάπα μας. Είναι ένα ύφασμα που κατασκευάζεται ειδικά για να το απολαμβάνετε όλες τις εποχές του χρόνου. Στο κρύο ή τη ζέστη. Ενσωματώνεται με τέτοιο τρόπο, στην ατελείωτη λίστα και ποτέ οριστική των βασικών «ενδύματα και αξεσουάρ» για κάθε μέρα. Μία λίστα στην οποία όλο, χωρίς καμία διάκριση, είναι εξίσου απαραίτητα.

Κάθε φορά είναι περισσότερα τα αξεσουάρ και τα ενδύματα που ποτέ δεν λείπουν από την κρεμάστρα ή το συρτάρι. Όσο γινόμαστε πιο πρακτικοί, τόσο αλλάζει ο τρόπος που ντυνόμαστε. Για αυτό το λόγο ψάχνουμε, κάθε φορά, περισσότερη άνεση και δίνουμε προτεραιότητα σε αυτό σχεδόν όλες τις στιγμές της ημέρας. Όποτε δεν απαιτεί η περίσταση για πιο επίσημη ενδυμασία.


Το αγαπημένο σας ένδυμα

Με αυτό τον τύπο αθλητικής ένδυσης, μπορείτε να κάνετε την αγαπημένη σας γυμναστική, να περπατάτε στην πόλη, να πηγαίνετε για ψώνια ή το παιδί στο σχολείο, να πιείτε έναν καφέ με τους φίλους, να δείτε έναν αγώνα ποδοσφαίρου, να ταξιδέψετε άνετα και να βγάλετε βόλτα το κατοικίδιο σας. Μετατρέπεται έτσι στο αγαπημένο σας βασικό ένδυμα που χρησιμοποιείται περισσότερο με το τζιν και τα αθλητικά παπούτσια σας, χωρίς να ξεχάσουμε τα βασικά σανδάλια και τη λευκή μπλούζα.

Στη Roly κατασκευάζουμε αυτόν τον τύπο παντελονιού για να γίνει το αγαπημένο σας ένδυμα.

Leggins