ΦΙΛΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ
Πετσέτα
Προβολή φίλτρα
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
ΦΥΛΟ
ΕΙΔΟΣ
Προβολή περισσότερα
ΣΥΛΛΟΓΕΣ
Εικονίδια
ΧΡΩΜΑΤΑ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
Μεγεθη
ΣΥΝΘΕΣΗ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΕΣ

Ένα απαραίτητο ένδυμα

Αν υπολογίσουμε τις ώρες που περνάμε στη ζωή μας με μία πετσέτα στα χέρια, ή ένα μπουρνούζι στο σώμα μας όταν μεγαλώναμε. Από τότε που γνωρίζουμε τη σημασία της υγιεινής για την υγεία μας, έχει γίνει ένα απαραίτητο εργαλείο για να στεγνώσουμε το σώμα μας. Την συναντάμε σε όλες τις τουαλέτες των σπιτιών που επισκεπτόμαστε, στα ξενοδοχεία, τα εξοχικά, τα spa και μπορούμε να συνεχίσουμε με μία άπειρη λίστα με τα μέρη που είναι σύνηθες να τη συναντάμε. Για αυτό στη Roly κατασκευάζουμε λεπτομερώς τις διαφημιστικές πετσέτες.


Ένα εργαλείο με ιστορία

Η ιστορία του γυρίζει σε παλιές εποχές. Στην αρχαία Ρώμη ήταν ήδη σύνηθες αυτό το είδος να στεγνώνει το σώμα των Ρωμαίων ανδρών και γυναικών. Με το πέρασμα του χρόνου έχει τόσο απαραίτητο όσο και επιθυμητό, φτάνοντας στο σημείο να είναι προίκα των γυναικών. Αυτό, έχει αλλάξει, παρόλο που είναι μία πρόσφατη παράδοση, όπως πολλές, δεν υπάρχει πλέον. Αλλά όταν ανεξαρτητοποιούμαστε το πρώτο που αγοράζουμε για το σπίτι μας είναι σεντόνια και πετσέτες.


Μαλακή και απορροφητική

Υπάρχουν σε πολλές κατηγορίες και υφάσματα, σχήματα, χρώματα και μεγέθη. Η ευαίσθητη χρήση τους, και η ικανότητα απορρόφησης, την έχει μετατρέψει στον ιδανικό σύντροφο για τελετουργικά που σχετίζονται με την υγιεινή και το νερό. Στην Ιαπωνία υπάρχει κάτι που λέγεται «oshibori» και αποτελείται από μία μικρή πετσέτα, τυλιγμένη που δίνουν στα εστιατόρια πριν αρχίσουν το φαγητό. Το χειμώνα τις δίνουν πολύ ζεστές και το καλοκαίρι πολύ κρύες, έτσι καθαρίζοντας τα χέρια μας χαρίζει επίσης μία αίσθηση ευχαρίστησης. Αλλά δεν χρειάζεται να πάμε πολύ μακριά. Στην Ισπανία είναι πολύ σύνηθες να τις χρησιμοποιούμε στο μασάζ, σε κέντρα σπα και λουτρά, καθώς υγρές και ζεστές βελτιώνουν την κυκλοφορία μας και χαλαρώνουν τους μυς.

Πετσέτα