ΦΙΛΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ
Μαγιο Ανδρικο
Προβολή φίλτρα
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
ΦΥΛΟ
iconModel_3

iconModel_4

iconModel_44

iconModel_5

iconModel_6

ΕΙΔΟΣ
Προβολή περισσότερα
ΣΥΛΛΟΓΕΣ
Εικονίδια
ΧΡΩΜΑΤΑ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
Μεγεθη
ΣΥΝΘΕΣΗ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΕΣ

Για όλες τις προτιμήσεις

Κοντά, μακριά, σλιπ, τάνγκα, φαρδιά, εφαρμοστά, χρωματιστά, εμπριμέ, σοβαρά, με βέλκρο ή με ελαστικό... Το καλοκαίρι έρχεται, και με αυτό, τα ανδρικά μαγιό μας, όπως κάθε εποχή, ανυπομονούμε για τα μπάνια, τις αιώρες και τον ήλιο, πολύ ήλιο.

Στην Roly είμαστε προετοιμασμένοι με μία μεγάλη συλλογή, δροσερή και ανανεωμένη. Έτσι βάλτε τα γυαλιά σας, τις σαγιονάρες σας και επιλέξτε το σχέδιο που σας αρέσει περισσότερο για να πάτε στην παραλία


Για όλες τις ηλικίες

Δεν έχει σημασία η ηλικία, αυτό που έχει σημασία είναι η στάση, και η μόδα είναι περισσότερο συνδεδεμένη με τη διάθεση που έχετε να είστε μέσα στη μόδα παρά με την ηλικία σας. Έτσι είναι στο χέρι σας να χρησιμοποιήσετε το ίδιο μαγιό, ή να ανανεωθείτε και δείχνετε φανταστικοί αυτό το καλοκαίρι.

Επίσης, οι τάσεις μόδας αλλάζουν, κάθε χρόνο, και καθώς είναι ένδυμα μόδας, παρουσιάζεται με πρωτότυπες προτάσεις που θα δώσουν στην εικόνα σας το στυλ που χρειάζεστε για να πάτε στην παραλία ή να απολαύσετε ένα κοκτέιλ με τους φίλους σε ένα χαλαρό παραλιακό μπαρ.


Για κάθε σωματότυπο

Σαν καλοί επαγγελματίες και κατασκευαστές που είμαστε, τα μαγιό μας προσαρμόζονται σε κάθε σωματότυπο. Δεν υπάρχει το ιδανικό σώμα. Για αυτό οι σχεδιαστές μας προσαρμόζονται σε όλα τα σώματα. Πρέπει μόνο να επιλέξετε το μοντέλο που σας αρέσει περισσότερο.

Λεπτοί, ανοιχτοί, ψηλοί, κοντοί, με σωστές αναλογίες... Μία μεγάλη γκάμα για κάθε σωματότυπο.

Μαγιο Ανδρικο