ΦΙΛΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ
Αμανικα Ανδρικο
Προβολή φίλτρα
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
ΦΥΛΟ
iconModel_3

iconModel_4

iconModel_44

iconModel_5

iconModel_6

ΕΙΔΟΣ
Προβολή περισσότερα
ΣΥΛΛΟΓΕΣ
Εικονίδια
ΧΡΩΜΑΤΑ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
Μεγεθη
ΣΥΝΘΕΣΗ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΕΣ

Ένα ευέλικτο ένδυμα

Το κλασσικό αμπιγιέ γιλέκο ποτέ δεν θα φύγει από τη μόδα, καθώς μερικές φορές είναι μία απαραίτητη προϋπόθεση σε κάποιες τελετές, μιας και δίνει στυλ στο ανδρικό σώμα και το ντύνει με γκλάμουρ. Είναι μία ανδρική τάση μόδα που συνήθως ξεχωρίζει για τη λειτουργικότητά του. Αυτό το ένδυμα σας επιτρέπει να προστατεύστε από το κρύο και να πραγματοποιείτε διάφορες δραστηριότητες, γενικά να είναι πολύ χρήσιμο. Υπάρχουν τα πιο καπιτονέ για τις πιο παγωμένες μέρες, ιδανικά για να διατηρούν τη θερμοκρασία του σώματός μας. Στη Roly τα σχεδιάζουμε με θερμικά υφάσματα υψηλής τεχνολογίας, για να διατηρούν τη θερμοκρασία και παράλληλα να είναι ελαφριά και με μικρό όγκο. Επίσης, υπάρχουν τα λιγότερο καπιτονέ, ιδανικά για τη ντεμί σεζόν. Αυτή τη στιγμή είναι ένα υποχρεωτικό κομμάτι στο όχημά μας, το οποίο πρέπει να είναι φθορίζον με λωρίδες ανάκλασης για να διασφαλίζει υψηλή ορατότητα σε περίπτωση που πρέπει να περπατήσουμε στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης, ή προτού βγούμε από το όχημά μας, αν έχει χαλάσει.

Χωρίς αμφιβολία, ένα ένδυμα πολλών χρήσεων, το χρειαζόμαστε σε τελετές, για να βγούμε βόλτα, μετά τη γυμναστική, για διάφορες δουλειές, για να προστατευτούμε από το κρύο και για να νιώσουμε ασφάλεια.


Η προέλευσή του πάει πολύ πίσω

Ήταν οι Πέρσες που εισήγαγαν αυτό το αμάνικο ένδυμα στην Ευρώπη μετά την επίσκεψη των Άγγλων στο βασίλειο της Περσίας και εντυπωσιάστηκαν από τον περίεργο τρόπο ντυσίματός τους. Από τότε, έχουν περάσει από αρκετές αλλαγές. Τον 17ο αιώνα το γιλέκο ήταν έντονο και κυριαρχούσαν τα γυαλιστερά χρώματα, επίσης ήταν μακρύ με μανίκια από το ίδιο ύφασμα. Μετά έγινε κοντό, στενό και εφαρμοστό στο σώμα. Έφτασε να γίνει ένα απαραίτητο κομμάτια τους στρατιωτικούς της εποχής, οι οποίοι το χρησιμοποιούσαν για να προστατέψουν το σώμα τους, κάτω από τα στρατιωτικά πανωφόρια. Τον 20ο αιώνα έγινε δημοφιλές ανάμεσα στους διανοούμενους και έγινε μόδα με το στυλ «geek cool» χωρίς πουκάμισο. Έτσι έφτασε στις μέρες μας. Σήμερα, ο άνδρας χρησιμοποιεί πολύ το δερμάτινο τζάκετ, σε διάφορες περιστάσεις, και υπάρχει ένα μοντέλο για κάθε μία.

Αμανικα Ανδρικο