ΦΙΛΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ
Φορμες Ανδρικο
Προβολή φίλτρα
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
ΦΥΛΟ
iconModel_3

iconModel_4

iconModel_44

iconModel_5

iconModel_6

ΕΙΔΟΣ
Προβολή περισσότερα
ΣΥΛΛΟΓΕΣ
Εικονίδια
ΧΡΩΜΑΤΑ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
Μεγεθη
ΣΥΝΘΕΣΗ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η ανδρική μόδα ονομάζεται sportsluxe
Το ντύσιμο με φόρμες πριν ήταν κάτι εκτός φαντασίας. Αυτό το αθλητικό ένδυμα ήταν πολύ μακριά από οποιαδήποτε έννοια συνδεδεμένη με το styling. Αλλά οι νέες τάσεις μπορούν να προκαλέσουν μία στροφή 180 μοίρες και να καταφέρουν τα φούτερ, οι μπλούζες, οι ζακέτες ή τα παντελόνια φόρμες να γίνουν τα πιο επιθυμητά ενδύματα στην ανδρική μόδα.

Η τάση sportsluxe πατάει δυνατά και δεν ελπίζει να βάλει αυτό το ένδυμα στο σακίδιο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με αυτή την τάση του αθλητικού άνδρα, ή όχι, ντύνεται εκλεπτυσμένα με αθλητικά ρούχα και παπούτσια. Επίσης, σε διαφορετικές εκδοχές. Όλα θα εξαρτηθούν από την ημέρα και την κατάσταση της διάθεσής του. Υπάρχουν μοντέλα για όλα τα γούστα, τόσα όσα τα αθλητικά υποδήματα για να συνοδεύσουν αυτό το ένδυμα που για κάποιο διάστημα δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Ένα απαραίτητο τεχνικό ύφασμα

Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι μόδες περνάνε και θα επιστρέψει στις διαδρομές σας από τη δουλεία στο γυμναστήριο σε μία αθλητική τσάντα ή σακίδιο ώστε μετά να το φορέσετε με θρίαμβο στα προπονητικά κέντρα ή γυμναστήρια και γήπεδα.

Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, αυτό είναι απαραίτητο κομμάτι για να κάνετε γυμναστική. Στη Roly μας διακρίνει η ποικιλία έτσι αν αποφασίσεις να αλλάξεις όταν πας στο γυμναστήριο ή σε ένα ραντεβού με την αγαπημένη σου φόρμα, μπορείτε να επιλέξετε αυτή που σας αρέσει περισσότερο.

Φορμες Ανδρικο

Outlet collection