ΦΙΛΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ
Leggins Ανδρικο
Προβολή φίλτρα
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
ΦΥΛΟ
iconModel_3

iconModel_4

iconModel_44

iconModel_5

iconModel_6

ΕΙΔΟΣ
Προβολή περισσότερα
ΣΥΛΛΟΓΕΣ
Εικονίδια
ΧΡΩΜΑΤΑ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
Μεγεθη
ΣΥΝΘΕΣΗ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΕΣ

Βελτιώστε την απόδοσή σας

Η άνεση για μία ποιοτική γυμναστική είναι η σφραγίδα που δεν έχει το τυπικό σχήμα παντελονιού και είναι αρκετά πιο χοντρό από ένα καλσόν ή ένα κορμάκι. Και παρόλο που τα χαρακτηριστικά του δεν είναι πολύ συνηθισμένα σε μία ανδρική ντουλάπα, τα κολάν μπήκαν δυναμικά στην ανδρική μόδα. Και δεν φαίνεται ότι αυτή η τάση θα αλλάξει, αντίθετα, κάθε φορά είναι περισσότεροι οι άνδρες που γυμνάζονται, καθημερινά και χρειάζονται αθλητικά κολάν για να πραγματοποιήσουν ασκήσεις υψηλής απόδοσης.


Μία τέλεια εφαρμογή

Οι προπονήσεις υψηλής έντασης έχουν μερικές βασικές απαιτήσεις για να διευκολύνουν την άσκηση. Στη Roly κατασκευάζουμε ένα αθλητικό ένδυμα που χαρίζει καλύτερη διαπνοή. Επίσης, είναι ένα θερμικό ένδυμα με μία εφαρμογή που προσαρμόζεται στο σώμα σας χαρίζοντας ελευθερία σε όλες τις κινήσεις.


Η ανδρική μόδα

Έχει μείνει πίσω το κολάν που χρησιμοποιούσαν μόνο από τους ποδηλάτες. Τώρα είναι πολύ περισσότεροι οι αθλητές που βγαίνουν για τρέξιμο ή κάνουν fitness με κολάν. Ακόμα βλέπουμε συχνά τους ποδοσφαιριστές ή τους αλπινιστές με μακριά κολάν κάτω από τα κοντά αθλητικά παντελόνια τους. Η άνεσή του, η άψογη εφαρμογή στο σώμα, και το θερμικό προσβάσιμο ύφασμά του το μετατρέπουν στο καλύτερο ένδυμα για οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα.

Leggins Ανδρικο