ΦΙΛΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ
Φουστα Γυναικειο
Προβολή φίλτρα
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
ΦΥΛΟ
iconModel_3

iconModel_4

iconModel_44

iconModel_5

iconModel_6

ΕΙΔΟΣ
Προβολή περισσότερα
ΣΥΛΛΟΓΕΣ
Εικονίδια
ΧΡΩΜΑΤΑ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
Μεγεθη
ΣΥΝΘΕΣΗ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΕΣ

Φουστα Γυναικειο

Κατάλληλη για όλα τα γούστα και τα στυλ

Αυτό το εκπληκτικό ένδυμα ήρθε κάποια στιγμή για να κάνει επανάσταση στον κόσμο της μόδας και η αποδοχή της ήταν τόσο ευπρόσδεκτη που δημιούργησε μία τάση μόδας στον γυναικείο κόσμο. Γιατί η φούστα είναι ένα από τα γυναικεία ενδύματα που έχει κερδίσει περισσότερους υποστηρικτές με το πέρασμα των χρόνων.

Συμβολίζουν την κορυφή της θηλυκής γοητείας. Η τάση μόδας της αλλάζει ανάλογα τους ρόλους της γυναίκας που εξελίσσονται σε μία κοινωνία. Από τότε που η Coco Chanel την άγγιξε με το μαγικό της ραβδί, στη δεκαετία του είκοσι, κάθε χρόνο νέοι και ηλικιωμένοι, την επιλέγουν για δώσουν σχήμα και στυλ στη φιγούρα τους.

“οι φούστες είναι πανέμορφες. Έχουν πολύ καλή κίνηση και είναι πολύ θηλυκές. Αυτές κάνουν τις γυναίκες να φαίνονται πραγματικά σαν γυναίκες» -Carolina Herrera, σχεδιάστρια.


Ένα στυλ για κάθε περίσταση και συναίσθημα

Στη Roly προσεγγίζουμε όλες τις κατηγορίες των γυναικών: Τις ρομαντικές, αυτές που προτιμούν τα δαντελωτά υφάσματα και τις αέρινες φούστες, τις ίδιες που μία νύχτα επιδεικνύουν τα ψηλά τους τακούνια με ένα όμορφο ύφασμα από τούλι. Τις μποέμ με τις μακριές χρωματιστές και χαλαρές φούστες. Τις μινιμάλ με το σχέδιο σωλήνα. Αυτές που γυμνάζουν το σώμα και το πνεύμα με αθλητικά στυλ.