ΦΙΛΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ
Τσαντα Unisex
Προβολή φίλτρα
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
ΦΥΛΟ
iconModel_3

iconModel_4

iconModel_44

iconModel_5

iconModel_6

ΕΙΔΟΣ
Προβολή περισσότερα
ΣΥΛΛΟΓΕΣ
Εικονίδια
ΧΡΩΜΑΤΑ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
Μεγεθη
ΣΥΝΘΕΣΗ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΕΣ

Ανθεκτικές και ελαφριές

Έχουν ένα σχήμα τσάντας που κρατιέται στην πλάτη χρησιμοποιώντας δύο λουριά και χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά προσωπικών αντικειμένων. Μας εκπλήσσουν για το χώρο κατανομής που έχουν στο εσωτερικό τους. Σχεδιασμένες για να έχουν μεγαλύτερη λειτουργικότητα, έχουν μετατραπεί σε μία αναγκαία μέθοδο για μικρές μεταφορές. Ένα άνετο και υψηλά ανθεκτικό είδος.

Κινούμαστε συνεχώς πραγματοποιώντας σύντομες διαδρομές. Από το σπίτι στο γραφείο, στο γυμναστήριο, στην ξένη γλώσσα ή τη μουσική. Ο άνθρωπος κινείται συνέχεια, και τα σακίδια μας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Στη Roly κατασκευάζουμε σακίδια unisex υψηλής ποιότητα εδικά για την υγεία της πλάτης, την άνεσή σας και τις ανάγκες σας, για αυτό σχεδιάζουμε ελαφριά μοντέλα που προσαρμόζονται ιδανικά στο σώμα σας, ικανά να αντέξουν το βάρος των μικρών αντικειμένων σας και να το κατανέμουν με τον καλύτεροι δυνατό τρόπο.


Πρωτότυπα σχέδια

Τα σακίδια αυτά είναι σαν ένα κουτί έκπληξη, ξέρεις τι κρύβουν μόνο όταν τα ανοίξεις. Είναι μία πρόκληση να ανακαλύψετε τη χωρητικότητα που έχουν. Κάθε θήκη είναι ένας ακόμα χώρος που σας επιτρέπει να τακτοποιήσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα, το κολατσιό σας, το δείπνο σας, τα είδη τις δουλειάς ή της γυμναστικής. Και όπως τα τακτοποιείτε, έχετε την εντύπωση ότι δημιουργούνται νέες θήκες που δεν υπήρχαν πριν, έτσι στο τέλος, όλα βρίσκονται στη θέση του και το αποτέλεσμα είναι τέλειο.

Μας αρέσει να σας εκπλήσσουμε με μοντέρνα σχέδια και έντονα και ζωηρά χρώματα για να τα συνδυάσετε με τα αγαπημένα σας αθλητικά παπούτσια ή ένα καπέλο στο ίδιο χρώμα. Το χειμώνα, σας προτείνουμε το συνδυάσετε με τον αγαπημένο σας λαιμό.

Τσαντα Unisex