ΦΙΛΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ
Καλτες Unisex
Προβολή φίλτρα
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
ΦΥΛΟ
iconModel_3

iconModel_4

iconModel_44

iconModel_5

iconModel_6

ΕΙΔΟΣ
Προβολή περισσότερα
ΣΥΛΛΟΓΕΣ
Εικονίδια
ΧΡΩΜΑΤΑ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
Μεγεθη
ΣΥΝΘΕΣΗ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΕΣ

Καλτες Unisex

Η προπόνηση απαιτεί μεγάλη προσπάθεια

Το ποδόσφαιρο δεν είναι διαφορετικό. Αντίθετα, απαιτεί συνεχόμενη δουλειά και η απόδοση του δεν είναι ομοιόμορφη. Οι ποδοσφαιριστές παίζουν σε ένα έντονο ρυθμό για μεγάλο χρονικό διάστημα του αγώνα αλλά η κατανάλωση της ενέργειας είναι απίστευτη. Ίσως να είναι ο λόγος που δεν καταβάλλεται συνεχόμενα έντονη προσπάθεια. Παρόλα αυτά, είναι μία γυμναστική υψηλής έντασης, για αυτό το λόγο είναι στην ουσία υποχρεωτικό να χρησιμοποιείται καλό υλικό.

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε το είδος της άσκησης που πραγματοποιούμε και είναι εξίσου σημαντικό να επιλέξουμε το είδος των ρούχων που θα χρησιμοποιήσουμε στην προπόνηση. Παρόλα αυτά, είναι πολλοί ερασιτέχνες που δεν το λαμβάνουν υπόψη και εκτίθενται σε πολλούς τραυματισμούς.

Γιατί κάθε άθλημα χρειάζεται την ενδυμασία και τα αξεσουάρ που ταιριάζουν με τη γυμναστική που θα κάνουμε.

Τόσο για τις προπονήσεις με υψηλή ένταση όσο και τις δοκιμές αρχαρίων πρέπει να είμαστε απαιτητικοί και να επενδύουμε στην υγεία, την άνεση και την ένταση, με τον καλύτερο αθλητικό εξοπλισμό.


Οι τεχνικές κάλτσες είναι η δεύτερη μηχανή μας

Οι αθλητές και οι αθλήτριες απαιτούν ποιότητα στις προπονήσεις τους, τη διατροφή και την ενδυμασία τους, γιατί μόνο έτσι μπορούν να επιτύχουν το στόχο τους.

Οι unisex κάλτσες μας γυμναστικής έχουν γίνει ένα από τα πιο βασικά ενδύματα την ώρα της προπόνησης, καθώς με μία ποιοτική κάλτσες εμποδίζονται τα συγκάματα και οι φουσκάλες στα πόδια. Μία καλή προσαρμογή μπορεί να αποφύγει εμπόδια και τραυματισμού που να κατέστρεφαν ενδεχομένως την προπόνηση, τον αγώνα και τη μακρά αφοσίωση.

Η επένδυση σε καλές κάλτσες προπόνησης βοηθούν στη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης και διασφαλίζουν την άνεση μας σε αυτό που κάνουμε.

Στη Roly γνωρίζουμε ότι δεν εξαρτάται μόνο από εσάς αλλά επίσης από το άλμα που κάνετε προς τους στόχους σας.