ΦΙΛΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ
Ποδια Unisex
Προβολή φίλτρα
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
ΦΥΛΟ
iconModel_3

iconModel_4

iconModel_44

iconModel_5

iconModel_6

ΕΙΔΟΣ
Προβολή περισσότερα
ΣΥΛΛΟΓΕΣ
Εικονίδια
ΧΡΩΜΑΤΑ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
Μεγεθη
ΣΥΝΘΕΣΗ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΕΣ

Το αξεσουάρ που χρησιμοποιείτε περισσότερο στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις

Όλοι έχουμε μπει πολλές φορές σε κάποιο εστιατόριο, και έχουμε κοιτάξει την κουζίνα καθώς περνάμε για να πάμε στην τουαλέτα, ή ήταν εμφανής στους πελάτες με μεγάλη τζαμαρία, η οποία είναι γεμάτη με μαγειρικές εστίες και κατσαρόλες. Ένα μαγικό μέρος για πολλούς και κουραστικό για άλλους τόσους που ποτέ δεν θα καταφέρουν να προετοιμάσουν συνταγές μαγειρικής.

Στις μέρες μας συναντάμε πολλά ξενοδοχεία. Ο ανταγωνισμός είναι υψηλής ποιότητας. Η τέχνη της μαγειρικής αναγνωρίζεται όσο ποτέ άλλοτε, και προσφέρει θέσεις εργασίας για αρκετό κόσμο. Σερβιτόροι, σερβιτόρες, βοηθοί, μάγειρες, μαγείρισσες, βοηθοί αρχιμάγειρα, μαιτρ... ένα επάγγελμα που κάθε φόρα έχει περισσότερους ενδιαφερόμενους.

Η ποδιά είναι ένα βασικό ένδυμα στον κόσμο της γαστρονομίας. Ένα απαραίτητο κομμάτι που χρησιμοποιείται τόσο από μάγειρες όσο και τους σερβιτόρους. Εκτός ότι είναι ένα χρήσιμο εργαλείο, η λειτουργία του είναι απολύτως πρακτική, καθώς προστατεύει τα ενδύματα όπως η στολή, που είναι από κάτω, από λεκέδες που είναι αδύνατον να φύγουν.


Η σφραγίδα της παρουσίασης

Οι ποδιές unisex είναι η σφραγίδα της παρουσίασης, δεν υπάρχει καλύτερο αξεσουάρ όπου παρουσιάζεται η εταιρική σας εικόνα. Μία ποδιά που εφαρμόζει σωστά στο σώμα, με το ακριβές μέγεθος, απόλυτα καθαρή, κάθε μέρα, και η εταιρική εικόνα τυπωμένη, είναι η αρχική κάρτα ενός εστιατορίου.

Στη Roly παράγουμε μία μεγάλη ποικιλία σε διάφορα μοντέλα για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Ποδια Unisex