ΦΙΛΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ
Leggins Unisex
Προβολή φίλτρα
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
ΦΥΛΟ
iconModel_3

iconModel_4

iconModel_44

iconModel_5

iconModel_6

ΕΙΔΟΣ
Προβολή περισσότερα
ΣΥΛΛΟΓΕΣ
Εικονίδια
ΧΡΩΜΑΤΑ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
Μεγεθη
ΣΥΝΘΕΣΗ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΕΣ

Leggins Unisex

Δεν έχει σημασία αν είστε άντρας ή γυναίκα

Πρωταθλητές, αγώνες τρίαθλου, μαραθώνιοι, πεζοπορίες, ποδήλατο βουνού… Ένας κόσμος γεμάτος δοκιμασίες για κάθε προτίμηση, ηλικία και φύλλο.

Είναι κάθε φορά περισσότερα τα προγράμματα για γυμναστική και οι online ή φυσικές ομάδες fitness που ακολουθούν κάθε κατηγορία ατόμων ανεξάρτητα από το φύλο του κάθε ενός. Προγράμματα γυμναστικής, crossfit, yoga, μία τεράστια βεντάλια δραστηριοτήτων που απαιτούν ένα καλό παντελόνι με ελαστικό ύφασμα για να κάνετε τις ασκήσεις σας χωρίς κανένα εμπόδιο. Άνδρες και γυναίκες ενώνονται, κάθε μέρα για την απελευθέρωση του στρες, την βελτίωση της ισορροπίας τους και της δύναμής τους ενώ αποκτούν ευελιξία.

Βρισκόμαστε στην περίοδο της θεραπευτικής άσκησης και αυτό μόλις άρχισε. Στη Roly θέλουμε να στηρίξουμε με ότι προϋποθέτει μία υγιεινή ζωή, για αυτό, παράγουμε τα κολάν unisex από ελαστικά υφάσματα τα οποία διευκολύνουν την ελευθερία που χρειάζεστε για τις προπονήσεις σας.


Το παντελόνια της προπόνησης και ο αθλητισμός

Τα νέα στενά παντελόνια σαρώνουν τον κόσμο στον οποίο η άσκηση του σώματος έχει πρωταρχική σημασία.

Έχει μείνει πίσω εκείνη η εποχή στην οποίο το παντελόνι από ελαστικό ύφασμα χρησιμοποιούνταν μόνο μέσα σε ένα γυμναστήριο. Έτσι, είτε πρόκειται για τάση μόδας «sport» ή για «normcore», στην οποία φαίνεται ότι έχεις ανοίξει τη ντουλάπα και έβαλες αυτό που βρήκες πρώτο μπροστά σου, το ελαστικό παντελόνι σαρώνει ακριβώς όπως οι μεγάλες ομάδες γυμναστικής.