ΦΙΛΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ
Παντελονι Unisex
Προβολή φίλτρα
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
ΦΥΛΟ
iconModel_3

iconModel_4

iconModel_44

iconModel_5

iconModel_6

ΕΙΔΟΣ
Προβολή περισσότερα
ΣΥΛΛΟΓΕΣ
Εικονίδια
ΧΡΩΜΑΤΑ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
Μεγεθη
ΣΥΝΘΕΣΗ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΕΣ

Ένα πρακτικό ένδυμα με πολύ ιστορία
Το πιο άνετο και λειτουργικό look απονέμει στο μακρύ παντελόνι τον καλύτερο έπαινο. Στη Roly τα σχεδιάζουμε για πολλές κατηγορίες και διαφορετικά στυλ. Αλλά η λειτουργικότητα είναι η προϋπόθεση για ένα μακρύ unisex παντελόνι.

Το παντελόνι ξεχωρίζει με τα τρία κοψίματά του, δύο που εφαρμόζονται στο πόδι και ένα στη μέση, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο το μέσο του σώματος. Όλα άρχισαν στην αρχαιότητα, περίπου πριν από 10.000 χρόνια. Εκείνη την εποχή, οι πρόγονοί μας κάλυπταν την περιοχή της λεκάνης για να την προστατέψουν από το κρύο. Μετά έφτασαν οι Κέλτες και μετά από αυτούς, οι γερμανικές φυλές.

Τώρα είναι το απαραίτητο ένδυμα των ανδρών και επίσης πολλών γυναικών. Έτσι σήμερα συναντάμε μία μεγάλη ποικιλία σε unisex σχέδια. Αυτό το ένδυμα ήταν αντικείμενο μεγάλων αντιπαραθέσεων, μέχρι τη δεκαετία του 60 όταν η γυναίκα άρχισε να χρησιμοποιεί παντελόνια, στις δεκαετίες του 40 και του 50 σημαντικές φεμινιστικές ομάδες πολέμησαν για να φορέσουν αυτό το ένδυμα χωρίς να πετύχουν το στόχο τους. Μιλάμε για μία εποχή στην οποία η γυναίκα μπορούσε να χρησιμοποιεί μόνο φορέματα και φούστες, φυσικά, έως τους αστραγάλους.

Ένα ευέλικτο ένδυμα

Να χρησιμοποιούμε έναν διαφορετικό τύπο παντελονιού, ανάλογα το επάγγελμα, είναι μία ανάγκη που δίνει πλεονέκτημα και λειτουργικότητα στην δουλειά. Για αυτό υπάρχουν παντελόνια που έχουν μετατραπεί σε βασικά αντικείμενα για κάποια επαγγέλματα.

Τα παντελόνια με πολλές τσέπες είναι σχεδιασμένα με πολλές θήκες στο πλάι για βάζουμε εργαλεία. Οι ραφές είναι ενισχυμένες για να στηρίζουν το βάρος, και κάποια είναι υψηλής ορατότητας για δουλειές με χαμηλή ορατότητα ή για ειδικές περιπτώσεις στις οποίες είναι απαραίτητο να φαίνεστε. Επίσης, είναι από υφάσματα που επιτρέπουν ελευθερία κίνησης.

Τα παντελόνια του ελαιοχρωματιστή δεν είναι πολύ διαφορετικά από αυτά με τις πολλές τσέπες, με εξαίρεση τη μεγάλη ποικιλία σε θήκες. Τα συναντάμε με ανθεκτικά υφάσματα, άνετα και με ελαστική μέση.

Στη Roly ξεχωρίζουμε γιατί είμαστε κατασκευαστές που δεσμευόμαστε με την ποιότητα, την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα. Αυτοί που υιοθετούν τις νέες τεχνολογίες, ικανοί να σχεδιάσουν τα πιο ευέλικτα ενδύματα για κάθε στιγμή και περίπτωση.

Παντελονι Unisex