ΦΙΛΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ
Για παιδιά Βερμουδα
Προβολή φίλτρα
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
ΦΥΛΟ
ΕΙΔΟΣ
Προβολή περισσότερα
ΣΥΛΛΟΓΕΣ
Εικονίδια
ΧΡΩΜΑΤΑ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
Μεγεθη
ΣΥΝΘΕΣΗ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΕΣ

Βερμουδα

Δεν υπάρχουν προϊόντα για την επιλεγόμενη κατηγορία.

Ίσως σας ενδιαφέρουν περισσότερο τα εξής:Ελαφρύ και άνετο

Αυξάνεται η θερμοκρασία και το σώμα μας ζητάει απεγνωσμένα μία αλλαγή στο ντύσιμο. Το κοντό παντελόνι συνδυάζεται ιδανικά με όλα τα στυλ ζωής, προσφέροντας ελαφρότητα και άνεση όταν οι θερμοκρασία αρχίζει να ανεβαίνει. Φτάνει η άνοιξη, οι μέρες είναι πιο μεγάλες και επίσης πιο ζεστές. Αρχίζουμε να μαζεύουμε τα χειμωνιάτικα ρούχα και ξανά τα ελαφριά ρούχα κατατροπώνουν για να μας προσφέρουν την τάση μόδας της άνοιξης-καλοκαίρι που μόλις άρχισε.


Έφτασε και δημιούργησε μόδα

Οι βερμούδες έμειναν από τη στιγμή που έφτασαν. Η εμφάνισή τους επαναλαμβάνεται όλες τις εποχές, με ποικιλία στο τέντωμα, με πιέτες σε ρεβέρ στην κάτω πλευρά και με περισσότερες ή λιγότερες τσέπες πλάγια, μπροστά και πίσω. Στην ποικιλία υπάρχει η προτίμηση, για αυτό τις συναντάμε με έντονα και παστέλ χρώματα. Κάποιες έχουν κορδόνια που ρυθμίζουν και άλλες είναι με κουμπιά ή φερμουάρ. Σίγουρα, μία βερμούδα για κάθε γούστο. Χωρίς αμφιβολία, ένα αναντικατάστατο ένδυμα για τις πιο ζεστές εποχές. Συνδυάζεται εύκολα, μπορείτε να την φορέσετε για να πάτε στη δουλειά ή στον ελεύθερο χρόνο σας. Αυτός ο τύπος παντελονιού είναι ένα ένδυμα που ποτέ δεν αστοχεί.


Το καλύτερο για τη γυμναστική

Στη Roly παράγουμε ένα κοντό παντελόνι από υφάσματα υψηλής αντοχής για να διευκολύνουμε τις αθλητικές σας δραστηριότητες. Ελαφριά σχέδια που προσαρμόζονται σε όλες τις κινήσεις, απορροφούν τον ιδρώτα και σας διασφαλίζουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Τα ιδανικά μοντέλα για την γυμναστική όταν φτάνει η ζέστη. Τολμήστε με ένα κοντό αθλητικό κολάν, και φορέσετε παπούτσια ειδικά για το άθλημα που πρόκειται να ασχοληθείτε και βγείτε να γυμναστείτε.