ΦΙΛΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ
Ποδια OUTLET -  ALL COLLECTIONS
Προβολή φίλτρα
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
ΦΥΛΟ
ΕΙΔΟΣ
Προβολή περισσότερα
ΣΥΛΛΟΓΕΣ
Προβολή περισσότερα
Εικονίδια
ΧΡΩΜΑΤΑ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
Μεγεθη
ΣΥΝΘΕΣΗ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΕΣ

Outlet ποδια

Δεν υπάρχουν προϊόντα για την επιλεγόμενη κατηγορία.

Ίσως σας ενδιαφέρουν περισσότερο τα εξής:Οι καιροί αλλάζουν

Δεν υπάρχει τίποτα σαν μία καλή ποδιά. Αυτό έλεγαν οι γιαγιάδες, πάντα χωρίς λεκέδες στην κουζίνα. Και αυτά τα εκπληκτικά φαγητά κατσαρόλας... Τότε ήταν καρό, με πολλά λουλούδια και βολάν. Μόλις έμπαινες στην κουζίνα, εκεί ήτα, κρεμασμένες, περιμένοντας να τις βάλουν για τις δώσουν ζωή. Και το καλύτερο είναι ότι φύλαγαν κάθε είδους θησαυρό μέσα στις τσέπες. Τι εποχές εκείνες!

Τότε δεν καταλαβαίναμε τη χρήση τους. Δεν το βλέπαμε τόσο αναγκαίο γιατί ποτέ δεν κάναμε ένα κοκκινιστό. Τώρα βλέπουμε την ανάγκη και τη σημασία αυτού του ενδύματος και περισσότερο στον κόσμο της εστίασης.

Οι καιροί αλλάζουν και ο κόσμος της εστίασης παρουσιάζει συνεχώς μεγάλες αλλαγές, καθώς προσαρμόζεται στη γραμμή των σημερινών επιχειρήσεων. Μία σειρά στην οποία η ποδιά της γιαγιάς μας έχει γίνει το απαραίτητο ένδυμα, για να προστατέψει το ρούχα εργασίας, από οποιαδήποτε φθορά της καθημερινής εργασίας και για να μην τα λερώσει.


Πρακτικές τσάντες

Επιτέλους καταλαβαίνουμε τη χρήση αυτών των μαγικών τσεπών. Και είναι στα αλήθεια, γιατί έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τη φύλαξη αντικειμένων που πάντα χρειάζεστε πρόχειρα και είναι πολύ χρήσιμες όταν πρέπει να σημειώσετε την παραγγελία των πελατών ή να ανοίξετε ένα μπουκάλι κρασί. Αυτός ο τύπος ενδύματος συνήθως καλύπτει το μπροστινό μέρος τους σώματός μας, απομονώνει τον ατμό των φούρνων που έχουν πάντα υψηλή θερμοκρασία και διαφοροποιεί τις ξεχωριστές θέσεις εργασίας.

Στη Roly γνωρίζουμε όλες τις οδηγίες τους κόσμου της εστίασης. Ο σεφ της κουζίνας πρέπει να φοράει μακριά και λευκή ποδιά, ένα καθαρό λευκό, γιατί πρέπει πάντα να εμφανίζεται όταν θέλουν οι πελάτες να τον ευχαριστήσουν. Ένας μάγειρας χρησιμοποιεί ποδιά σαλοπέτα και αν προτιμάει σε μαύρο χρώμα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Μπορεί να επιλέξει την απόχρωση που επιθυμεί, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τον εσωτερικό κανονισμό που υπάρχει.