ΦΙΛΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ
Μαντηλι OUTLET -  ALL COLLECTIONS
Προβολή φίλτρα
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
ΦΥΛΟ
ΕΙΔΟΣ
Προβολή περισσότερα
ΣΥΛΛΟΓΕΣ
Προβολή περισσότερα
Εικονίδια
ΧΡΩΜΑΤΑ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
Μεγεθη
ΣΥΝΘΕΣΗ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΕΣ

Outlet μαντηλι

Το αξεσουάρ χαμαιλέοντας

Με ένα μικρό κόμπο, με μία στροφή, ή με ένα μίνι φιόγκο. Μπορείτε να επιλέξετε να κρύψετε τις άκρες ή να τις αφήσετε ορατές... Δεν έχει σημασία πως θα επιλέξετε να το βάλετε, γιατί σίγουρα είναι η καλύτερη επιλογή για δώσετε μία ιδιαίτερη πινελιά στο look σας. Μπορείτε να το φορέσετε με διάφορους τρόπους και σε διαφορετικά σημεία του σώματος, επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν αξεσουάρ για να δώσει στην τσάντα σας ένα τόνο κλεισίματος.

Μιλάμε για το φουλάρι σας. Αυτό το τετράγωνο ύφασμα που δεν το σταματάει τίποτα. Του αρέσουν όλες οι προτάσεις και δέχεται οποιοδήποτε σχέδιο και χρώμα.


Ο μεγάλος πρωταγωνιστής

Συνήθως δεν υπάρχουν διαφορετικές προτάσεις κάθε σεζόν για αυτό το τόσο ευέλικτο αξεσουάρ, αλλά τονίζει την τάση μόδας πάνω σε ένα επικρατέστερο χρώμα, ένα σχέδιο vintage ή μία νέα χρήση που δεν είχαμε σκεφτεί ότι μπορεί να έχει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτό το ύφασμα χαμαιλέοντας αποφάσισε να ανανεωθεί για ξεχωρίζετε διακριτικά όλες τις στιγμές της ημέρας.

Στη σημερινή μόδα, το φουλάρι έχει αποκτήσει σημαντικό πρωταγωνιστικό ρόλο και έχει γίνει ένα απαραίτητο κομμάτι. Η μεγάλη ποικιλία σχεδίων εμφανίζεται συνεχώς σε όλες τις μάρκες. Φλοράλ ή ριγέ, κόκκινα ή πορτοκαλί, ή μικρά, σοβαρά ή ανεπίσημα, τα φουλάρια χαρίζουν μία λαμπερή πινελιά που χρειάζεται κάθε look. Βάλτε το φουλάρι στο λαιμό ή κρεμάστε το στην αγαπημένη σας τσάντα. Αν θέλετε να είστε πιο χαλαροί μαζέψτε τα μαλλιά σας με ένα ύφασμα στην ίδια απόχρωση με τα αγαπημένα σας αθλητικά παπούτσια ή αν θέλετε να είστε πιο κομψοί χρησιμοποιήστε το για να κάνετε αντίθεση με τις γόβες σας. Οι επιλογές είναι πολλές, πρέπει μόνο να έχετε λίγη φαντασία.